Skip to content

Пішов зовсім молодим: помер відомий футболіст, який грав за “Дніпро” і збірну України

Ксенія Куземко

Пішов зовсім молодим: помер відомий футболіст, який грав за "Дніпро" і збірну України

У віці 46 років помер колишній захисник київського “Динамо”, криворізького Кривбасу та збірної України Олександр Радченко. Про причини смерті футболіста поки що нічого невідомо. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на офіційний сайт столичного клубу.

Захисник розпочинав кар’єру у своєму рідному місті Маріуполь у команді Азовець. 1997 року Радченко помітили скаути київського Динамо і сезон 1997/98 він розпочав уже у складі столичного клубу.

У своєму дебютному сезоні Олександр досить часто виходив на поле у складі головної команди Динамо, проте вже через рік практично перестав залучатися до матчів «основи» та грав переважно за другу команду клубу. Загалом за киян він провів 45 матчів.

2001 року Радченко вирушив до ужгородського Закарпаття на правах оренди (29 поєдинків), потім повернувся до Динамо і в січні 2003 року перейшов у Дніпро, де провів один із найкращих своїх етапів у кар’єрі.

За дніпровську команду Радченко відіграв 125 матчів та забив два м’ячі. Останнім його клубом став Кривбас (27 ігор). Захисник завершив кар’єру у 2009 році.

У складі збірної України Радченко провів 17 матчів (2002–2005).

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: