Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 8 лютого: “замінування” шкіл та дивні грабежі

Ксенія Куземко

Кримінальні новини Дніпра 8 лютого: “замінування” шкіл та дивні грабежі

“Заміновані” школи, дивні грабежі та робота наших військових – усі кримінальні події Дніпра за середу, 8 лютого, у відео Дніпро оперативний, повідомляє сайт «Наше Місто».

Дуже цінна посилка

У Дніпрі на вулиці Запорізьке шосе невідомі пограбували поштомат. Перед злочином грабіжники заклеїли камери відеоспостереження. Тепер любителів присвоювати собі чужі посилки розшукує поліція.

Замінування шкіл

7 середньоосвітніх навчальних закладів у Дніпрі вчора були “заміновані”. На електронну пошту декількох міських шкіл надійшло повідомлення про те, що в цих закладах знаходиться вибухівка. Фахівці ДСНС оглянули, буцімто, заміновані освітні заклади. Вибухівки або вибухонебезпечних приладів знайдено не було. Повідомлення про мінування виявилось хибним.

Серійний авто грабіжник

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який вчиняв крадіжки в автомобілях.   Злодій обікрав три машини – зламував замок на дверях або розбивав скло, після чого проникав до салону та викрадав цінне майно. Поліційні карного розшуку встановили особу ймовірного крадія, ним виявився 37 річний, неодноразово судимий, місцевий мешканець. Його затримали та повідомили про підозру. Слідчі дії тривають.

Знай наших!

Бійці окремої бригади територіальної оборони міста Дніпро знищили російській танк. Вони почули, що на сусідні позиції сунеться ворожа броньована машина і прийняли рішення допомогти колегам. Група з трьох наших бійців вийшла з гранатометом РПГ-7 і за якусь мить у російського Т-80Б “відлетіла шапка”.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: