Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 7 лютого: руйнівні пожежі та глобальне «мінування»

Руйнівні пожежі, глобальне мінування та аварія на водогоні – усі кримінальні події Дніпра за вівторок, 7 лютого, у відео  Днепр оперативный, повідомляє сайт «Наше Місто».

Горить гараж — гори й машина!

Пожежа в гаражному боксі сталась на вулиці Звивистій в Чечелівському районі міста Дніпро. На місце оперативно виїхали надзвичайники, які встановили, що в гаражі горить автомобіль. Менш ніж за півгодини займання вдалося ліквідувати, але вогонь знищив авто, яке стояло в будівлі, та пошкодив дах гаража. Під час інциденту травм ніхто не отримав.

Увага, розшук!

У Дніпрі та області розшукують безвісти зниклу 15-річну Маргариту Путиніку. Прикмети: зріст близько 170 см, худорлявої статури, волосся чорне довге. Була одягнена: чорний спортивний костюм з капюшоном, темно-зелений пуховик та білі кросівки. Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування дівчини, повідомте на лінію 102 або за номером телефона, вказаним на екрані (096 586 94 41).

Заміновано все

Сьогодні вночі на телефон довіри управління СБУ у Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що в усіх ТРЦ регіону знаходиться вибухівка. Псевдомінер вимагав один мільйон доларів та два БТР. Фахівці ДСНС обстежили загалом 33 об’єкти. Вибухівки чи вибухонебезпечних предметів знайдено не було.

Аварія на Яна Гуса

У Дніпрі на вулиці Яна Гуса спеціалісти КП «Дніпроводоканал» проводять аварійно-відновлювальні роботи на проблемній ділянці водоводу. Загалом тут планується замінити 140 метрів водопровідної труби. Роботи виконує одна аварійна бригада, задіяні 4 одиниці спецтехніки.

«Наразі ми знаходимося на вулиці Яна Гуса проводимо аварійно-відновлювальні роботи на водогоні діаметром д-150 наразі ми перекладаємо дану трубу зі 150 г діаметру сталь на нову поліетиленову 75-го діаметру для того, щоб мешканці були з водою», – розповідає представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Через аварію жителі приватних будинків на цій вулиці залишились без водопостачання. А поки відбуваються ремонтні роботи, аби зменшити незручності для людей, безпосередньо на вулиці виведено спеціальний кран з цілодобовою подачею води. Кожен місцевий може набрати її скільки йому потрібно. Комунальники працюють без зупинок, щоб якнайшвидше відновити водопостачання. Ситуація знаходиться на контролі Дніпровської міської влади.

Пекельна дача

Пожежа в середині одноповерхового дачного будинку сталась на території садівничого товариства «Джерельце» в смт Слобожанське. На місце одразу виїхали дніпровські надзвичайники в складі трьох чергових відділень. Приблизно за півгодини пожежникам вдалося ліквідувати займання. Загальна площа пожежі склала 40 кв. м В інциденті ніхто не травмувався.       

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: