Skip to content

Епіцентр був далеко, але поштовхи ми відчували: у СК “Дніпро-1” розповіли про землетруси під час зборів у Туреччині

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як СК "Дніпро-1" пережили землетрус у Туреччині

6 лютого у Туреччині сталася страшна катастрофа. Через масштабні землетруси зруйновано близько 3 тисяч будівель, понад 2 тисячі загиблих, понад 13 тисяч постраждалих. Як повідомив президент Ердоган, це наймасштабніший землетрус в країні з 1939 року. Зараз в Туреччині на тренувальних зборах перебуває СК «Дніпро-1». Прес-секретар Вадим Тахтерін розповів журналістам «Наше місто» подробиці.

За словами Тахтеріна, команда знаходиться в Туреччині давно. Епіцентр землетрусу був далеко від місця перебування команди, та інших українських клубів, які теж зараз перебувають там на зборах.

«Про всі подробиці трагедії дізнаємося з новин. Проте самі тієї ночі чули поштовхи. Для багатьох це було вперше. На щастя, на тренувальний процес ці жахливі події ніяк не вплинули. Ми бачимо, як місцеві мешканці переймаються. Висловлюємо щирі співчуття усім постраждалим, усім родичам загиблих. Це дійсно жахливо втратити рідних, втратити домівку», – розповів Вадим Тахтерін.

Додамо, що Україна теж перебуває на поясі, на якому стався моторошний землетрус. Заступник директора Інституту геофізики НАН Олександр Кендзера розповів, чи є ризики для України після того, що сталося у Туреччині.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Спорт, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: