Skip to content

Хто платитиме за газ дорожче всіх: Нафтогаз та інші постачальники опублікували тарифи

Новини Дніпра: В Україні з'явиться третя платіжка за газ

2022 року більшість українців перейшли під крило Нафтогазу. Через війну багато компаній постачальників збанкрутували і Нафтогаз став оптимальним варіантом, який зміг захистити споживачів від неконтрольованого зростання цін на блакитне паливо. Про це пише сайт «Наше Місто» з посиланням на GSMinfo.

У той же час є і з десяток компаній, які продовжили свою діяльність. Вони продовжують обслуговувати споживачів територіально. Щомісяця компанії оприлюднять тарифи на газ. З’явилася така інформація у лютому. Виявляється, деякі українці платять приблизно на 2 гривні більше, ніж решта, а деякі навпаки — економлять.

Тарифи на газ коливаються від 7,70 до 9,99 грн.

Ціни, порівняно з минулим місяцем, не змінилися. Це пов’язано з тим, що на тарифи діє мораторій. До кінця воєнного стану постачальник немає права їх підвищувати. Є щонайменше п’ять компаній, клієнти яких платять за газ менше 8 гривень за куб (така ціна у Нафтогазі). Ось ці постачальники:

  • 7,70 грн за куб пропонує компанія Еру Людям.
  • 7,799 грн за куб – «Енерджі Трейд Груп». Також у компанії до квітня 2023 року діятиме сезонна пропозиція – акційний тариф «Чорна п’ятниця». У цьому тарифі ціна на газ – 7,699 грн за кубометр.
  • 7,96 грн за куб у Газопостачальній компанії «Нафтогаз України».
  • 7,98 грн за куб – «Прикарпат Енерго Трейд».
  • 7,99 грн за куб – «Полтавагаз Збут».

Потрібно знати, що такі тарифи компанії пропонують переважно для старих клієнтів. Якщо хтось захоче перейти до одного з цих постачальників, то сплачуватиме інші суми.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: