Skip to content

Був мужнім і вірним країні до останнього подиху: на війні загинув Герой з Дніпра

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Павло Гаран

Жорстока війна росіян проти українського народу продовжує забирати найкращих…Стільки скалічених доль, життів, мрій та планів…Стало відомо, що на Луганщині загинув Павло Гаран. Про це повідомив депутат Дніпровської міської ради Олексій Безуглий, пише “Наше місто”.

Павло був одним з перших, хто прийшов до ДФТГ «Варта Дніпра» на початку війни. Одним з перших він потім перейшов і до сил територіальної оборони. Першим він виходив і на позиції.

“Війна не обирає, кого сьогодні забере з поля бою. Вона щоденно збирає свої криваві плоди. І припинити це можна лише одним способом – назавжди відбити бажання лізти на нашу землю різній наволочі. В ім’я наших дітей та майбутніх поколінь”, – написав Олексій Безуглий.

Вічна пам’ять Герою…Важливо пам’ятати, якою ціною дається Перемога. Всі невмирущі Герої, які віддали життя за нас з вами, мали посмішку, натруджені руки, гаряче серце, темне чи світле волосся, карі чи зелені очі. Мали родини та справу до душі, якесь інше життя, в якому не було холоду війни та сліз рідних…

Кожен з них заслуговує на те, аби ми їх пам’ятали, шанували та дякували. Якби не їхній героїзм, не було б нас з вами…

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: