Skip to content

Кримінальні новини 4 лютого: фатальна оселя, трагічна пожежа та дніпровський Отелло

Новини Дніпра: Кримінал 4 лютого

Малолітня крадійка, трагічна пожежа та серйозна аварія. Журналісти сайту “Дніпро оперативний” зібрали для усі найяскравіші події Дніпра за суботу, 4 лютого, в одному відео, пише “Наше місто”.

Фатальна оселя 

Пожежа з трагічними наслідками сталась в місті Кривій Ріг, Дніпропетровської області. Тут горів одноповерховий приватний житловий будинок. Вогнеборці оперативно прибули на місце пожежі і приступили до гасіння полум’я. Під час ліквідації пожежі надзвичайники виявили тіло чоловіка без ознак життя. Займання вдалось ліквідувати приблизно за пів години. Причини загоряння встановлюються. 

Дніпровський Отелло 

У Дніпрі 41-річний чоловік ледь не вбив знайомого через ревнощі. Злочин стався у квартирі зловмисника у Чечілівському районі міста. Він вдарив  свого 37-ми річного товариша ножем в шию. Потерпілого госпіталізували, а ревнивця затримали правоохоронці.

Наживались на втікачах 

Правоохоронці Дніпропетровської області затримали чоловіка, що допомогав військовозобов’язаним тікати з України. За даними слідства, житель м. Кривий Ріг, залучивши чотирьох спільників, розробив схему переправлення чоловіків до країн Європейського Союзу. За грошову винагороду у 15 тис. доларів США вони виготовляли замовникам пакет підроблених документів, таких як паспорти та водійські посвідчення однієї з країн ЄС.

Категорія: Відео, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: