Skip to content

Не кидайте сміття в унітаз: у Дніпрі на Воскресенській двір залило нечистотами

Новини Дніпра: У Дніпрі двір залило нечистотами

У дворі будинку №4 по вулиці Воскресенська з самого ранку 3 лютого продовжує працювати аварійна бригада КП «Дніпроводоканал». Заявка від мешканців будинку про те, що тут забилася каналізація, і відходи витікають на тротуар, до КП надійшла вчора, тож попередні роботи розпочали того ж дня, передає “Наше місто” з посиланням на Дніпро оперативний.

«Ця проблема тут стоїть з вчорашнього вечора. Поступила заявка, що забилась каналізація і вода витікала на проїжджу частину. Ми швидко зреагували, відкачали на максимально, змогли очистити, для того, щоб люди змогли ніч ту пережити. Також ми на ранок, зразу же, взяли одну аварійну бригаду і почали очищати колодці після вчорашнього підтоплення», – розповіла Ян Майдан, представник КП «Дніпроводоканал».

Щоденно, разом з нечистотами, із житлових будинків та підприємств, каналізаційними мережами міста рухаються тони побутового сміття. Через такі засмічення працівники КП «Дніпроводоканал» постійно здійснюють виїзди для прочистки каналізаційних мереж від закупорювань.

Категорія: Відео, ЖКГ, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: