Skip to content

Можна приходити і вночі: як працює Пункт незламності на базі гімназії №131

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як працює Пункт незламності на базі гімназії №131

Сьогодні за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова, черговий по місту директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко побував з інспекцією у Пункті незламності, який працює на базі гімназії №131.

Як розповів Андрій Клименко, місткість Пункту незламності – 500 людей. Тут є 2 генератори: на 7 та 50 кВт, необхідний запас води, ігрова кімната для дітей, розмальовки, іграшки. Також облаштовано окрему зону для відвідувачів з домашніми улюбленцями.

«Я приємно вражений цим Пунктом незламності. Все гарно облаштовано, чисто, тепло. Є медичний персонал, психолог. Є пеленальний столик, манежики. Відвідувачі також можуть зробити собі чаю, кави. Є вогнегасники, пожежна безпека в задовільному стані. Достатньо розеток, щоб можна було зарядити гаджети. Також зустрів тут людей під час тривоги, кажуть, що приходять сюди і вночі», — зазначив директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко.

Пункт незламності працює з 8 до 22:00, але вночі є черговий у гімназії, який відкриває укриття і люди там можуть знаходитись під час тривоги.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: