Skip to content

Задіяно близько 70% техніки: як у Дніпрі долають наслідки негоди

Софія Танченко

Новини Дніпра: Ліквідація наслідків негоди у Дніпрі 1 лютого

У Дніпро знову прийшла зима. З вечора 31 січня і по ранок 1 лютого у місті йшов сніг. Комунальники одразу ж вийшли на вулиці міста і почали ліквідацію наслідків негоди. Як повідомила Світлана Літвінова, начальник Управління з благоустрою міста Департаменту благоустрою та інфраструктури, всього було задіяно близько 70% техніки і на зараз усі дороги в місті проїзні, передає «Наше місто».

«За ніч комунальники виконали практично всю необхідну роботу. Найбільше роботи потребували підйоми, спуски, мости та шляхопроводи: Мільмана, Сонячний, Мануйлівський, узв. Селянський, вул. Космічна, просп. О. Поля, узв. Крутогірний та інші. Посипальні машини працювали з опущеним відвалом (часткове снігоочищення) на таких ділянках: Запорізьке шосе, Січеславська Набережна, Набережна Перемоги, Набережна Заводська, просп. Богдана Хмельницького (крім вже зазначених). Також працювали першочергово по просп. Яворницького (в тому числі й бульварна частина), узвозах: Крутогірний, Селянський, Балашовський та Лоцманський. Усі ці ділянки потребують оперативного очищення та посипання, адже за низьких температур через особливість покриття там може бути найбільше ожеледі. На ранок залишилися лише деякі невеличкі ділянки. Важка техніка працювала у місті до 5-ї ранку. Зараз у місті працює мала техніка. Усі дороги в місті проїзні. Перепон для руху дніпрян немає», – розповіла Світлана Літвінова.

Нагадаємо, що до 07:00 1 лютого на вулицях міста працювали 76 одиниць посипальної техніки, 8 навантажувачів, 20 одиниць мінітехніки, 6 самоскидів та 500 дорожніх робітників.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: