Skip to content

Розрахований на 400 осіб: як працює Пункт незламності в ліцеї №61 на 12 кварталі

Сьогодні за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова директор департаменту інформаційних технологій Дніпровської міської ради Андрій Пригожин відвідав Пункт незламності, що знаходиться на житловому масиві 12 Квартал в ліцеї №61, на вул. Василя Сліпака, 50, та проінспектував його роботу, повідомляє сайт «Наше місто».

Цей пункт єдності розрахований на 400 осіб. У ньому є спеціальне місце для дітей. Також цей пункт можна відвідувати з домашніми тваринами. При відключенні світла у пункті одразу вмикається генератор, а для зв’язку всередині працює Wi-Fi. Черговий по місту Андрій Пригожин відзначив, що у сюди люди можуть приходити на випадок будь-яких критичних ситуацій у місті.

12 квартал – великий та щільно заселений район. Ліцей № 61 знаходиться майже у самому його центрі. Безпосередньо біля пункту розташовані КДЦ «Дніпропрес», пішохідна зона та ринок. У двох хвилинах пішки – ТРЦ Терра. Отже безпосередньо поруч з пунктом проходить великий потік людей, а також проживає багато містян.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Освіта

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: