Skip to content

Накачують наркотиками та ґвалтують: що відомо про організаторів вечірок в Києві, які знущаються з дівчат

Софія Танченко

Скандал в Києві: хлопці накачують наркотиками дівчат і ґвалтують

Останнім часом соцмережі просто переповнені повідомленнями про звірячі дійства молодих хлопців з Івано-Франківська. Журналісти «Наше місто» з’ясували, що відомо про цих «організаторів» вечірок.

Відомі блогери та зірки почали активно розповсюджувати інформацію про групу парубків, які переїхали до Києва,.

“Підписниця скинула акаунт хлопців, які влаштовують вечірки, звуть дівчат, накачують алкоголем і ксанаксом, потім знімають їх непритомними, голими, є відео сцен ґвалтування руками та викладають це в Instagram та в закриті Telegram-групи”, — розповіла українська телеведуча та продюсерка Ярослава Кравченко.

Після гучної хвилі розголосу, організатор “тусовок” висловився про це у своєму Instagram.

“Я не збираюсь пояснювати свою позицію. Моя аудиторія, яка за мною слідкує, розуміє чим я займаюсь, для чого я це роблю і що насправді відбувається на тусовках. Всі, хто адекватно це сприймає — має голову на плечах і я дуже щасливий, що маю свідому аудиторію, а тупе стадо, яке начиталося постів в інтернеті пішли на ***”, — заявив хлопець.

Найгірше те, що у цих хлопців є прихильники, які цілком не проти таких дій. А навіть навпаки, вважають, що в їхніх діях немає нічого протизаконного і взагалі ті дівчата самі в усьому винні.

На цю ситуацію звернула увагу і Нацполіція. Тому як тільки почався активний розголос про ці звірства, почалися пошукові дії.

На сьогодні відомо, що поліціянти цих «героїв» знайшли і вже навідалися «у гості».

«Оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів», – повідомили в поліції.

Сподіваємося, що їх провину буде доведено і всі вони будуть покарані.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: