Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 1 лютого: згорілі автівки та обшуки у дніпровського олігарха

Ксенія Куземко

Обшуки у дніпровського олігарха, згорілі автівки та боротьба з незаконною стоянкою. Усі найцікавіші події середи у відео Дніпр оперативний, пише сайт «Наше Місто».

Обшуки у Коломойського

Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки провели обшуки вдома у дніпровського олігарха Ігоря Коломойського. СБУ викрила масштабні схеми привласнення 40 млрд гривень на ПАТ «Укрнафта» та ПАТ «Укртатнафта». Встановлено, що протиправні механізми були поєднані з ухиленням від сплати податків і легалізацією коштів, здобутих злочинним шляхом. У рамках кримінальних проваджень документуються 10 епізодів злочинної діяльності, зазначили у спецслужбі. Топменеджменту ПАТ «Укртатнафта» оголошено про підозри у вчинені кримінальних правопорушень. Нагадаємо, що ПАТ «Укрнафта» є найбільшою нафтовидобувною компанією України, а ПАТ «Укртатнафта» – нафтопереробною.

Автотроща на проспекті

У Дніпрі на проспекті Гагаріна зіткнулись дві автівки: Ford Focus та Volkswagen Golf. Обидва автомобілі рухались у бік Підстанції. На місце події прибули поліцейські і встановили, що 43-річний водій Ford просто не помітив іншу автівку. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Механічні пошкодження отримали транспортні засоби.

Згорілі автівки

Сьогодні, 1 лютого, у Дніпрі сталась пожежа у Чечелівському районі. Близько 11-ї години на вулиці Ізмайлівській загорівся гараж з двома автомобілями всередині. Вогнеборці гасили пожежу півгодини. Вогнем знищено два легкових автомобілі: «Volkswagen Passat» та «Volkswagen Golf», зовнішнє оздоблення гаража, два металопластикові вікна та пошкоджено дах та перекриття на загальній площі 60 кв. м. Загиблих та постраждалих немає.

Загубилася бабуся

У Дніпрі розшукуються родичі жінки похилого віку. Зараз бабуся знаходиться в лікарні на вулиці Шмідта. Жінка каже, що її звуть Ольга, більше нічого не пам’ятає. Документів при собі не має.

Прикмети: на вигляд приблизно 70 років, середньої статури, темне пальто, зелена шапка.

Якщо вам відомо, ким є жінка, або знаєте її родичів, звертайтеся за телефонами:

+380506228946

+380637013561

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: