Skip to content

У Дніпрі ніч минула без повітряних тривог: яка ситуація з водою і опаленням на ранок

Новини Дніпра: Ситуація з опаленням і водою на ранок 31 січня - Наше Місто

У Дніпрі ніч минула без повітряних тривог. На цей час у місті теж спокійно. Щодо ситуації з опаленням і водою, то в деяких районах міста є перебої через стабілізаційні відключення електроенергії, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

Щодо лімітів споживання. НЕК Укренерго виділила нашій області на 31 січня вдень 1225 МВт, вночі 1293 МВт. Це фактично 55% від потреб Дніпропетровщини в електроенергії при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Станом на 06:00  лікарні міста та соціальні заклади забезпечені теплом та водою. У разі потреби ці об’єкти можуть перейти на альтернативне живлення від генераторів.

Вночі приватні енергетичні компанії відключали від живлення кілька підвищувальних насосних станцій(ПНС).

У понад 300 будинках  містян не було води повністю чи частково( тільки на верхніх поверхах).  Ситуація на ранок залишається нестабільною через складний стан справ в енергетиці.

Щодо теплопостачання

Всі об’єкти КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс Дніпро»  станом на 06:00 працюють у звичному режимі. Опаленням  забезпечені всі будинки, які обслуговують ці теплопостачальні підприємства.

У  КП «Теплоенерго» всі районні та квартальні котельні на цей час у роботі. Вони забезпечують стабільну подачу тепла.

Однак вночі були зупинки будинкових котелень та тепло розподільчих пунктів (ТРП) підприємства.

Наразі ситуація зі знеструмленням приватними енергетичними компаніями теплопостачальних об’єктів також  залишається нестабільною і може змінюватися миттєво. ДТЕК і ЦЕК посилаються на складний стан справ в енергосистемі країни.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: