Skip to content

Дніпро піклується: в одному з відділів міського терцентру закінчили поточний ремонт 

Міська влада Дніпра продовжує створювати належні умови у закладах соціального захисту. Нині у п’яти 5 відділах Дніпровського міського територіального центру проводяться поточні ремонти. А у відділі терцентру у Центральному районі оновлення вже закінчили. 

«Нам відремонтували 11 приміщень — це і кабінети, кімнати для відпочинку підопічних, їдальня, санвузол, який відтепер цілком пристосований для людей з інвалідністю чи маломобільних. Серед іншого оновили стелі, стіни, підлогу, замінили освітлення, батареї тощо. До терцентру щодня приходять підопічні, які відвідують відділення денного перебування. Упродовж дня вони отримують фізпроцедури, масаж, кисневу пінку, а також відвідують різні заходи з дозвілля. Окрім того, у рамках муніципальної програми надаємо послугу гарячого харчування для всіх підопічних терцентру. Щодня отримуємо більше ніж 5,5 тис. порцій», — розповіла заступниця директора-начальниця відділу Дніпровського міського територіального центру по Центральному району Юлія Міняйло. 

Дніпрянка Ганна Смирнова вже 12 років відвідує міський терцентр. 

«Знайшла тут свою «сім’ю». Колектив, відвідувачі – усі такі привітні. Ще приємніше тут перебувати після ремонту приміщення. Таке все новеньке, сучасне, світле. Словом, комфортні стали умови, і ми цим дуже задоволені і вдячні за це. Приємно, що міська влада піклується про такі заклади, їхніх відвідувачів», – підкреслила пані Ганна. 

Підопічна терцентру Зінаїда Лоскутова теж радіє оновленням у закладі: «Неймовірно гарний вийшов ремонт. Так усе продумано і зручно все зробили, стало дуже затишно. Приємно тут перебувати».

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: