Український кухар Єлизавета Глінська поділилася рецептом чудових шоколадних тістечок. Їх унікальність в тому, що готуються вони швидко, легко і з доступних інгредієнтів. Крім того, їх не потрібно випікати. Цей рецепт є ідеальним для теперішніх умов.
Інгредієнти
- 350 г печива (1 уп)
- 70 мл молока (5 ст. л)
- 20 г какао порошку (2 ст.л. без гірки)
- 150 г вареного згущеного молока (5 ст.л. )
- 100 г вершкового масла (кімнатної температури) (1/2 уп)
- 50 г волоських горіхів (8 шт)
- Сіль за смаком
Приготування:
- Волоські горіхи, 3 печива та 5 г какао порошку – використовуємо для обсипки.
- Беремо печиво та робимо з нього крихту.
- Змішуємо вершкове масло кімнатної температури, какао порошок, згущене молоко, сіль. Перемішуємо.
- Додаємо молоко кімнатної температури. Перемішуємо.
- Об’єднуємо з печивом.
- Робимо посипку. Змішуємо печиво, горіх та какао. Подрібнюємо.
- Формуємо кульки, обвалюємо в крихті. Ставимо його в холодильник на 2-3 години.
І вуаля. Шоколадні тістечка готові!