Skip to content

Є все необхідне: як працює Пункт незламності на базі школи №62

За дорученням міського голови Бориса Філатова черговий по місту Семенко Олег Борисович, директор департаменту екологічної політики, проінспектував Пункт Незламності за адресою вул. Будівельників, 26. Пише сайт «Наше Місто».

У Пункті незламності громадяни можуть зігрітися, випити гарячі напої, зарядити свої мобільні пристрої та ліхтарики. У пункті є запаси питної води та 2200 літрів технічної води, є місця для сидіння та відпочинку. Пункт вміщає 402 людини.

Інтернет працює від звичайних модемів, в найближчий час в укритті з’явиться старлінк. Також є дитяча кімната та місце для людей з тваринами які забезпечені усім необхідним. На випадок відключення електроенергії, у пункті встановлений генератор потужністю 8 кВт.

Новини Дніпра: Пункт незламності в школі 62 - Наше Місто

Кожного дня кількість відвідувачів Пункту незламності різна. В середньому це близько 10-20 людей. Під час блекауту до пункту за добу прийшли близько 600 людей.

Результатами перевірки Пункту незламності черговий по місту залишивмя задоволений, адже пункт працює добре та має все, що може знадобитися людям, які його відвідають.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: