Skip to content

«Укрзалізниця» запроваджує нові правила продажу квитків: що потрібно знати

Ксенія Куземко

“Укрзалізниця” з 28 січня запроваджує новий порядок купівлі повернутих квитків. Про це повідомляється на сайті компанії, пише “Наше місто“.

УЗ нагадує, що нещодавно змінила правила, щоб унеможливити перепродаж квитків на найбільш ажіотажні міжнародні рейси (зокрема, № 67/68 Київ — Варшава — Київ). З листопада продаж квитків на цей напрямок переведено виключно в онлайн-канали, введено обмеження (не більше чотирьох квитків в одні руки). Перекупники спробували пристосуватися до цього. Винних УЗ вирахувала та доповіла про них правоохоронцям.

А з 28 січня вводиться ще одне коригування у процес продажу.

“Крім відкриття продажів рівно за 20 днів до дати поїздки о 08:00, всі квитки, які повертатимуться на конкретну дату, вводитимуться в систему чітко за один день до дати поїздки між 08:00 та 09:00 ранку. Отже, якщо не встигли придбати квиток за 20 днів, тепер не потрібно полювати на них або звертатися до “перекупників” — можна для термінових справ знайти всі повернені квитки в цей чіткий проміжок часу. не пізніше 30 хвилин після здавання”, – пише прес-служба УЗ.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: