Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 28 січня: трагічна ДТП та зухвале пограбування

Ксенія Куземко

Нищівний вогонь, зухвале пограбування та героїчні вчинки. Усі резонансні події Дніпра за суботу у матеріалі Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Палаючий будинок

У Дніпрі рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку. Надзвичайна ситуація трапилась 27 січня на вулиці Чернігівська Амур-Нижньодніпровського району.

Пожежа виникла всередині одноповерхового житлового будинку та вогонь поширився на дах оселі. В результаті пожежі знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено внутрішнє облицювання стін та конструкції даху. Внаслідок події загиблих та травмованих немає.

Зухвале пограбування

У Дніпрі розшукують злочинця, який пограбував магазин “Візит” по вулиці Дунаєвського. Подія сталась ввечері 27 січня. Грабіжник підійшов до каси магазину, де в той час стояла продавчиня, забрав гроші та втік у невідомому напрямку.

Наразі пошуком злочинця займається кримінальна поліція.

Згорів заживо

Трагедія трапилася ввечері 27 січня на Дніпропетровщині. Неподалік селища Олександро-Білівка Софіївської селищної територіальної громади Криворізького району зіткнулися два «ВАЗи»: «21099» та «2107». Один із них миттєво спалахнув з 58-річним водієм всередині.

Приборкували полум’я впродовж години одразу шість рятувальників. Водія врятувати не вдалося, рятувальники лише дістали із машини його обгоріле тіло. Загальна площа пожежі склала 2 квадратних метра. Керманич другого «ВАЗу» залишився живим. 

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: