Skip to content

Корисний снек: як приготувати хрумкі яблучні чіпси

Ксенія Куземко

Яблучні чипси – дуже корисні і смачні. І, найголовніше, ними легко замінювати шкідливі магазинні чипси. Тому пропонємо вам приготувати ці чипси самостійно, пише «Наше місто».

Інгредієнти

  • 1 шт. яблуко
  • за смаком Мед
  • за смаком Кориця

Спосіб приготування

Яблуко наріжте тонкими-претонкими слайсами. Тонко нарізати – це дуже важливо. Також дуже важливо не порізати собі руки під час цього процесу, так що будьте обережні.

Викладіть яблука на деко, застелене пергаментом. Важливо: яблука потрібно викладати в один шар.

Поставте до духовки, розігрітої до 80 градусів. Сушіть близько. Тут потрібно дивитися, яку структуру ви хочете отримати. Якщо ви хочете, щоб вони були хрусткими, то сушити їх потрібно в духовці години півтори. А якщо ви любите більш м’які чипси, то вистачить і сорока хвилин.

Дістаньте яблука, посипте корицею і додайте мед. Насолоджуйтесь нереальним смаком.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: