Skip to content

Кримінал у Дніпрі 25 січня: криваві вбивства та проросійські вандали

Кримінал у Дніпрі 25 січня: криваві вбивства та проросійські вандали

Криваві вбивства, проросійські вандали та дніпровській Отелло. Про ці та інші надзвичайні події, які стались впродовж 25 січня, розкажуть журналісти сайту “Наше місто” з посиланням на Дніпро Оперативний.

Дніпровській Отелло

У Дніпрі в одній із квартир на вулиці Калиновій чоловік перерізав горло своїй дівчині. З власних джерел стало відомо, що тіло дівчини з перерізаним горлом та ножовим пораненням у груди виявив батько чоловіка. Він же викликав поліцію та швидку.

Коли батько увійшов до квартири, його син лежав поруч із трупом з порізаними венами та раною живота, але був у свідомості.

За однією з версій дівчина збиралася кинути чоловіка, тому він убив її і збирався вчинити суїцид.

Проросійські паплюжники

У Дніпрі вандали спаплюжили проросійським надписом козацький монумент. Як повідомили в інспекції з питань благоустрою, невідомі розписали монумент на Набережній Заводській, який присвячено заснуванню козацького поселення з фортецею у Нових Кодаках.

Зазначимо, що такі надписи через їхній зміст можуть бути розцінені як кримінальне правопорушення.

“Горе-водій”

У Дніпрі патрульна поліція виявила водія з підробними документами. Автівку Nissan поліцейські зупинили під час комендантської години на проспекті Яворницького.

Перевіривши водійське посвідчення за базами даних МВС, поліцейські з’ясували, що за серією та номером посвідчення значиться зовсім інша особа. Також наданий документ мав ознаки підробки: нерівномірність розподілу барвника, голограми й мікродрук, що не відповідали вимогам.

Як розповів водій, справжнє посвідчення у нього вилучили за скоєння адміністративного правопорушення. Тож, чоловік вирішив просто придбати підробку.

Криваве вбивство дідуся

Днями у Дніпрі на вулиці Болгарській поліцейські виявили тіло 75-річного чоловіка з ножовими тілесними ушкодженнями.

32-річний чоловік завдав потерпілому смертельне ножове поранення  та втік з місця злочину.

Поліцейські затримали причетного до вбивства впродовж години. 

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: