Skip to content

Тепло і затишно: черговий по місту відвідав гуртожиток №2 КП «Дніпровський електротранспорт»

Директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Ігор Маковцев в рамках чергування по місту відвідав гуртожиток №2 КП «Дніпровський електротранспорт», який знаходиться по вул. Холодильна, 8. Тут у 62 кімнатах мешкає 120 людей – співробітники підприємства з родинами.

За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова усі департаменти міськради, які мають гуртожитки для співробітників, турбуються про те, щоб у них було все необхідне для комфортного та затишного проживання. В першого чергу, це звичайно теплопостачання та стабільне водозабезпечення. Так, у відвіданому гуртожитку раніше була своя газова котельня. У 2020 році будівлю підключили до централізованої мережі теплопостачання, замінили труби водопостачання та каналізації. Також тут встановили 2 великі бойлери на 1 куб кожен, що дозволяє забезпечити мешканців гуртожитка гарячою водою в будь-який сезон.

«Задля економії електроенергії бойлери включають погодинно, в основному після 10-ї години вечора. Цього достатньо, щоб весь наступний день гаряча вода була і в душових, і на кухні», – розповів Ігор Маковцев.

Категорія: Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: