Skip to content

Кримінал у Дніпрі 23 січня: смертельна ДТП та стрілянина в мирному кварталі

Ксенія Куземко

Стрілянина в мирному кварталі, підступна буржуйка та смертельна аварія. Про ці та інші надзвичайні події, які стались впродовж 23 січня, розкажуть журналісти сайту “Наше місто” з посиланням на Дніпро Оперативний.

Підступна буржуйка

Пожежа в гаражі сталась на вулиці Перспективній, в Новокадацькому районі міста. Як встановили правоохоронці та надзвичайники, які оперативно прибули на місце пригоди, займання сталось через те, що господар споруди необачно поводився з буржуйкою, яка стояла в його гаражі.  Силами однієї бригади пожежних займання вдалось ліквідувати  буквально за декілька хвилин. Під час інциденту ніхто не травмувався

Загадкова трагедія

ДТП з трагічними наслідками сталась вночі, на вулиці Богдана Хмельницького. Там водій маршрутного мікроавтобуса не впорався з керуванням та врізався в бетонний стовп. В салоні авто крім водія нікого не було, а сам керманич загинув. На місці пригоди працювали медики та правоохоронці. Усі обставини аварії з’ясовуються. 

Не вдалося нажитись

Крадіїв кабелю затримали патрульні Дніпра. Про злочин на вулиці Шинній повідомили на лінію 102, на місце одразу виїхав екіпаж поліції. За вказаною адресою виявили трьох невідомих у брудному одязі, які, побачивши поліцейських, намагалися покинути місце події. Один із чоловіків зміг утекти, але, згодом, його затримав інший екіпаж.

На місці події інспектори виявили викопану яму, зрізані дроти та інструменти, а неподалік автомобіль, що належить одному із ймовірних зловмисників. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили осіб до райвідділку .

Підсумки від патрульних

Про під сумки тижневої роботи патрульних поліцейських розповів старший інспектор пресслужби Управління патрульної поліції Павло Карманов. За його словами, за минулий тиждень патрульні відпрацювали 1557 викликів і склали 2684 адміністративні протоколи та матеріали.

Справжній бойовик

Стрілянина та вибухи були чутні вночі мешканцям багатоквартирних будинків в районі ТРЦ “Даффі”. В одній з квартир виявився озброєний чоловік, який, ймовірно, знаходячись в стані алкогольно сп’яніння спочатку почав стріляти з вогнепальної зброї, після чого підірвав гранату прямо у квартирі. Згодом він забарикадувався у своїй оселі, та підірвав ще два боєприпаси. Після шести годин перемовин поліцейські затримали зловмисника. Як з’ясувалося – це 32-річний військовослужбовець з Івано-Франківської області, якого розшукували за крадіжку зброї. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. З місця події вилучили автомат Калашникова та фрагменти гранат. Відкриті декілька кримінальних проваджень. Слідчі дії тривають.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: