Skip to content

Складний лютий і біла полоса: відома астрологиня про кінець війни в Україні

Астрологиня Альбіна Пономаренко попередила українців про складний лютий, проте вона вважає, що у березні Україна «вийде на фінішну пряму цієї війни». Про це вона сказала ютуб-каналі «Прогноз», повідомляє сайт «Наше Місто».

Альбіна Пономаренко відзначила, що 1 та 2 лютого можливий новий обстріл України, оскільки 3 лютого в Києві відбуватиметься саміт ЄС. 12-18 лютого буде дуже напружений період, проте саме в цей час будуть і добрі новини – ймовірно оголосять про передавання нової зброї для ЗСУ. Також 18 лютого варто чекати на гарні новини. 25-27 лютого теж буде складний час, можливі навіть провокації з боку Білорусі. 

«Це буде дуже сильний бій. І можливо, він буде останнім або передостаннім. Тому що ще буде березень, ми будемо виходити на фінішну пряму цієї війни», – каже астрологиня. 

Нагадаємо, астролог Влад Росс в інтерв’ю також розповів, що російський диктатор путін помре у 2023 році, але не власною смертю. Президента росії ліквідують на замовлення, а виконає його людина з близького оточення, з його особистої охорони.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: