Skip to content

Наполеон без випічки: ідеальний рецепт смакоти за 20 хвилин

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Наполеон без випічки рецепт

Торт “Наполеон” – один з найулюбленіших десертів багатьох ще з дитинства. Його приготування займає багато часу, який не завжди можна знайти. Кулінарка Ліля Цвіт поділилась рецептом приготування цього десерту, який займе у вас близько 20 хвилин, пише “Наше місто”.

Інгредієнти на форму 20 см:

  • печиво листкове – 500 г
  • молоко – 1 л
  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 200 г
  • ванільний цукор – 1 пакетик
  • крохмаль – 80 г
  • масло – 100 г

Приготування

У каструлі з’єднайте яйця, цукор, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль. Перетріть все добре, щоб не було грудочок. Додавайте молоко у два-три етапи, вмішуючи поступово.

Поставте нагріватися на маленькому вогні. Коли маса почне закипати і загусне, вимкніть плиту. Додайте в гарячий крем масло і добре збийте. Поставте крем охолоджуватися.

На дно форми викладіть печиво з листкового тіста. Щедро змастіть теплим кремом. Чергуйте печиво з кремом, доки не використаєте весь крем і печиво. Залиште трохи печива для крихти. Зверху торт посипте крихтою з печива, щоб прикрасити торт.

Відправте торт у холодильник мінімум на дві години, краще – на ніч. Ідеальний десерт готовий!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: