Skip to content

Брали по 800 грн за місяць: у Дніпрі на Набережній Заводській демонтували незаконну автостоянку (Фото)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: На Набережній Заводській знесли автостоянку

Відповідно до рішення Дніпровської міської ради, КП “Транспортна інфраструктура” є балансоутримувачем майданчиків для паркування транспортних засобів. Незважаючи на численні приписи на попередження інспекторів комунального підприємства, власники автостоянок не завжди хочуть оформлювати договірні відносини з містом, тим самим – порушують законодавство. У Дніпрі на Набережній Заводській демонтували одну з таких автостоянок, повідомляє “Наше місто” з місця подій.

Станом на сьогодні жодні договірні відносини на паркувальному майданчику за адресою вул. Набережна Заводська, в районі будинку 86А, відсутні.

Інспекторами комунального підприємства неодноразово проводилися перевірки, стосовно діяльності цього майданчика. Жодних документів надано не було.

“За наявності договірних відносин з цим об’єктом, міський бюджет міг би доотримати приблизно 336 тисяч гривень на рік. Прошу підприємців, які ведуть незаконну паркувальну діяльність, не нехтувати приписами, які виписують інспектори, та звертатися до нашого КП щодо оформлення належних документів”, – розповів начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура» ДМР Андрій Осипов.

Фото Володимир Федорищев

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: