Skip to content

У Дніпрі на проспекті Поля комунальники відновлюють проблемну ділянку водоводу

У Дніпрі на перехресті проспекту Поля та вулиці Володимира Антоновича спеціалісти КП «Дніпроводоканал» проводять аварійно-відновлювальні роботи на проблемній ділянці водоводу. У зв’язку із цим на кілька годин призупинили водопостачання у будинках по проспекту Лесі Українки, 11, 13, 15, та вулиці Антоновича, 11а, 17, 27д. Подробиці – у сюжеті журналістів “Дніпра оперативного”.

Опис соцсеті: У Дніпрі на перехресті проспекту Поля та вулиці Володимира Антоновича спеціалісти КП «Дніпроводоканал» проводять аварійно-відновлювальні роботи на проблемній ділянці водоводу. У зв’язку із цим на кілька годин призупинили водопостачання в будинках по проспекту Лесі Українки, 11, 13, 15, та вулиці Антоновича, 11а, 17, 27д. Проведення такого роду робіт є важливим для того, щоб у мешканців міста не було проблем з водою.

За словами інженера інспекції з контролю за ремонтом експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» Владислава Павленка, у районі є кілька проблемних ділянок мережі водопостачання. У випадку аварійних ситуацій спеціалісти підприємства оперативно реагують на ситуацію.

На час проведення робіт частково обмежене водопостачання мешканців Поля, Лесі Українки, Антоновича. На ліквідацію аварії задіяна одна аварійна бригада та 4 одиниці спецтехніки.

Категорія: Відео, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: