Skip to content

Стіни зберігають в собі біль: як виглядає територія поруч з місцем ракетного удару у Дніпрі

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Ракетний удар Перемога будинки поруч

14 січня назавжди увійде в історію Дніпра, як один з найчорніших днів. Ворожа ракета потрапила прямісінько в житловий будинок на Перемозі. Пошуково-рятувальна операція тривала 69 годин. Наразі вона завершена. Відомо про 44 невинні жертви російського терору. Світлини зруйнованого дому в Дніпрі облетіли всі світові ЗМІ. Фотограф сайту “Наше місто” Валерій Кравченко зробив ексклюзивні фото навколишніх будинків та закладів освіти, які постраждали від потужної вибухової хвилі.

Внаслідок ракетного удару, який здійснила росія 14 січня, на житломасиві Перемога повністю зруйновано 2 під’їзди, а це 72 квартири. 236 квартир не підлягають відновленню.

За попередньою інформацією, заміни потребують 2500 квадратних метрів вікон. Всі ці вікна будуть замінені на нові. Заміри продовжуються, тому цифра може збільшуватись.

Внаслідок ракетного удару 14 січня також постраждали заклади освіти та бібліотеки. Було вибито вікна загальною площею 976 кв.м. Їх затягнуто плівкою, відкоси запінено. Ось так, наприклад, виглядає школа №66.

Повибивало вибуховою хвилею і вікна в гуртожитку академії фізкультури та спорту.

А ось так виглядають будинки та автівки поруч з місцем ракетного удару.

Тим часом люди продовжують нести до місця трагедії квіти, лампадки та дитячі іграшки…Ніколи не забудемо і не пробачимо!

Категорія: Важливо, Війна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: