Skip to content

Нам потрібна допомога держави: мер Дніпра про житло для мешканців 236 зруйнованих квартир

У Дніпрі триває рятувальна операція на завалах будинку, в який два дні тому влучила російська ракета. Станом на 12:00 16 січня кількість загиблих сягнула вже 40 людей. Відучора в місті триває триденна жалоба. Мерія допомагає постраждалим із тимчасовим житлом і готує виплати грошової допомоги. Про це мер Дніпра Борис Філатов заявив під час прямого включення на каналі «Прямий», повідомляє сайт «Наше місто».

«Ми розселяємо зараз людей по гуртожитках, але їм потрібно буде постійне житло. Тож далі буде необхідна допомога від держави. За приблизними оцінками відбудові не підлягають 236 квартир. Від міськради, від міського голови ми надаватимемо матеріальну допомогу. Також багато людей і волонтерів приносять їжу і теплі речі», — сказав Філатов.

Нині на місці зруйнованої частини багатоповерхівки закінчують розбирати завали та демонтують плити, що нависають. Тут працює також комунальна техніка.

Після вибуху до рятувальників надійшло 46 повідомлень про зниклих безвісти. Нині 34 осіб ще шукають під завалами. 75 людей зазнали поранень.

https://youtu.be/BSqQhWEwgnI

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: