Skip to content

На місце трагедії у Дніпрі прибули генпрокурор України та заступник голови Офісу Президента

Ксенія Куземко

Новини Дніпра: Борис Філатов про ракетну атаку по рідній Перемозі

У Дніпрі продовжується рятувальна операція на завалах будинку, в який два дні тому влучила російська ракета. На місце влучання приїхали Генеральний прокурор України Андрій Костін, заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко та мер Дніпра Борис Філатов, пише «Наше місто».

Вони висловили співчуття родинам загиблих, та підтримку тим, хто втратив житло через  влучання ракети.

«На цьому тижні буде прийнято рішення щодо об’єднання всіх кримінальних проваджень, які пов’язані з загибеллю людей і руйнуванням всіх цивільних об’єктів у нашій країні, пов’язаних з застосуванням цієї страшної зброї. Така ракета є дуже швидкою, її практично неможливо відслідкувати. Вона не є точною. А тут зараз у Дніпрі, тут жодного воєнного об’єкту поруч», – зазначив генпрокурор Андрій Костін.

Як повідомив заступник голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, зараз першочергове завдання розібрати завали та надати житло всім, хто його потребує.

«Область запропонувала всім розселення, але більшість поїхали до друзів та знайомих. Розселенням скористалося 14 людей”, – розповів він.

Новини Дніпра: Борис Філатов про ракетну атаку по рідній Перемозі

Нагадаємо, мерія допомагає постраждалим із тимчасовим житлом і готує виплати грошової допомоги. Про це мер Дніпра Борис Філатов заявив під час прямого включення на каналі «Прямий».

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: