Skip to content

Аварійні бригади та техніка: у Дніпрі усувають аварію на магістральному водоводі

Комунальники Дніпра працюють у посиленому режимі та намагаються виконувати свою роботу без незручностей для своїх абонентів. Так, 16 січня співробітники КП «Дніпроводоканал» ремонтують магістральний водовід у Новокадацькому районі. Під час ліквідації аварії вирішили воду людям не відключати. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Днепр оперативный.

«Наразі, ми знаходимось по вулиці Семена Бардадима 90. Проводяться аварійно – відновлювальні роботи на магістральному водоводі діаметром 900. Роботи проводяться без перекриття водопостачання, оскільки цей водовід є магістральним та йде від Кайдацької насосно-фільтрувально станції. В разі його перекриття без водопостачання залишаються більша частина Новокадацького району. Таким чином було прийнято рішення проводити роботи без перекриття», – повідомив інженер інспекції по контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» Владислав Павленко.

Терміни виконання робіт залежатимуть від масштабу пошкодження, але комунальники обіцяють усунути аварію якомога скоріше. На ліквідацію пориву задіяно дві аварійні бригади та 5 одиниць спеціалізованої техніки.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: