Skip to content

Острівок тепла і затишку: як працює Пункт незламності на базі Дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР»

У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова продовжується інспекція Пунктів незламності. На черзі – Пункт незламності на базі Комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-молодіжний центр «ЛІДЕР» Дніпровської міської ради (вул. Дмитра Донцова, 4). Його у рамках чергування по місту відвідав секретар міської ради Олександр Санжара, повідомляє сайт «Наше місто».

Місткість цього пункту складає 50 осіб.

Пункт незламності на базі Дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР» - Наше Місто

Під час інспекції як раз не було світла, тому черговий на власному досвіді переконався, що генератор працює, є запаси дизельного палива, питної води і т.д.

«Відвідувачі можуть зарядити свої електропристрої, зігрітися, випити гарячого чаю, розігріти їжу в мікрохвильовці. У цьому пункті незламності також є обладнане приміщення матері та дитини з пеленальним столиком та засобами гігієни для дітей і жінок.  

Також є окрема кімната для людей похилого віку, де вони можуть прилягти і відпочити. Є зона для господарів, які приходять з домашніми тваринами. І, звичайно ж, територія для дітей і іграшками і книгами. Більш того, маленькі відвідувачі можуть навіть спробувати себе у стрільбі з лука», – розповів Олександр Санжара.

Пункт незламності на базі Дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР» - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: