Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 13 січня: збита на переході дитина та кава за 150 тисяч

ВАЗ проти дитини та кава за 150 тисяч. Журналісти зібрали усі резонансні події Дніпра за п’ятницю, 13 січня, в одному відео. Повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням  на Днепр оперативный.

Завис на відбійнику

Увечері 12 січня чоловік, що випив, за кермом автомобіля Chevrolet врізався у відбійник та практично паралізував рух на Амурському мосту. Він їхав з лівого берега на правий, не впорався з керуванням, в результаті чого врізався у перешкоду. Авто розвернуло впоперек дороги, а частина машини висіла на відбійнику. Патрульні поліцейські, які працювали на місті ДТП, відсторонили пьяного водія від керування, вилучили водійське посвідчення та винесли відповідну постанову.

Викрили ворожого агітатора

 Служба безпеки України викрила чергового фаната руського миру. Ним виявився мешканець Дніпра – працівник підприємства у сфері логістики. У спілкуванні свої проросійські погляди він не афішував, але на особистій сторінці в соцмережі активно ділився меседжами антиукраїнської направленості. Пости з підтримкою так званої «спеціальної воєнної операції» та окупації ворогом українських територій стали його основним контентом. В особистих коментарях чоловік негативно висловлювався проти діючої влади, називаючи українців «фашистами» та «укронацистами», і виправдовував військову агресію рф проти України. Наразі йому повідомлено про підозру, тривають слідчі дії.

ВАЗ проти дитини

На вулиці Маршала Малиновського 12 січня автівка збила дитину. Відео моменту ДТП зафіксувала камера Ситуаційного центру Дніпра. За словами патрульних поліцейських, водій ВАЗ рухався по Маршала Малиновського в напрямку Центрального мосту. В цей момент перед торгівельним центром «Вавілон» на зебрі почав переходити дорогу 12-річний хлопчик. І в цей момент водій збив його. Внаслідок ДТП дитина отримала травми. Потерпілого госпіталізували із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма.

«Північний» без опалення

Менше ніж за добу ліквідували порив тепломережі на житловому масиві Північний. О шостій ранку комунальникам поступив сигнал про порив магістрального трубопроводу. 88 будинків залишилися без опалення. Ремонтні роботи на тепломагістралі виконували оперативно та якісно, адже головне для комунальників – якомога швидше дати людям тепло.

 За словами майстра В/Д «Північна» КП «Коменергосервіс» Олексія Слобченко, причиною позаштатної ситуації стала зношеність теплових мереж. Після заповнення теплової мережі проводиться розпал котельні, та населення отримає тепло. Вже після обіду в квартирах мешканців Північного стало тепло.

Випив кави на 150 тисяч

Як повідомлялось раніше, 9 січня до одного з дніпровських кафе зайшов чоловік, аби випити «американо». Та в якийсь момент нетверезому гостю закладу стало спекотно і він влаштував незапланований стриптиз, під час якого почав жбурлятися усім, що потрапляло під руку, пошкодивши майна закладу на 150 тисяч гривень. Історія отримала продовження. Закінчивши трощити кав’ярню, він роздягнувся догола та пішов до найближчого відділення Нової пошти. Оголена людина при мінус 17 на вулиці не могла не привернути увагу представників поліції. Його затримали. Поліцейським наш герой повідомив, що є іноземцем, а саме громадянином Єгипту, який з 2018 року проживає на території нашої області без дозвільних документів. Наразі він знаходиться у Пункті тимчасового перебування іноземців.

Допомога пухнастику

 Дніпровські рятувальники надали допомогу безпорадній тварині. До Служби «101» надійшло повідомлення про те, що біля станції «Зустрічна» у люк потрапив собака. По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС за допомогою мотузки підняли безпорадного чотирилапого на поверхню з глибини орієнтовно три метри. До надання допомоги було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця аварійно-рятувальної техніки.

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: