Skip to content

Відключення світла у Дніпрі: де немає опалення станом на 14:00

Відключення світла у Дніпрі: де немає опалення станом на 14:00

Станом на 14:00 через віялові відключення електроенергії приватними енергопостачальними компаніями знеструмлено 3 котельні КП «Жилсервіс-Дніпро» у Центральному районі. Без опалення перебувають мешканці 37 житлових будинків на просп. Олександра Поля, вул. Полєтаєва та вул. Новосільна, повідомляє сайт «Наше місто».

Також на резервному вводі працює котельня КП «Жилсервіс-Дніпро», яка забезпечує теплопостачання 139 житлових будинків. Це означає, що тиск теплоносія недостатній для належного обігріву усіх будинків на просп. Олександра Поля, просп. Богдана Хмельницького та вул. Леоніда Стромцова.

У КП «Теплоенерго зазначають», що після запровадження спеціальних аварійних графіків відключення електроенергії, фіксуються зупинки районних котелень. Більш масові відключення стосуються і будинкових котелень та тепло-розподільчих пунктів.

Так станом на 14:00 через аварійні відключення електроенергії приватними енергопостачальними компаніями зупинена робота районних та квартальних котелень КП «Теплоенерго» за такими адресами:

  • –  вул. Калинова;
  • –  вул. Макарова;
  • –  вул. Янгеля;
  • –  вул. Киргизька;
  • –  вул. В. Сліпака.

Також наразі зупинено близько 60 будинкових котелень та тепло-розподільчих пунктів КП «Теплоенерго».

Робота всіх котелень та тепло-розподільчих пунктів відновиться після подачі електроенергії на ці об’єкти теплопостачання. Для відновлення повноцінної подачі тепла в оселі дніпрян потрібно декілька годин, аби котельня увійшла в штатний режим роботи.

Станом на 14:00 всі об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» працюють у звичному режимі. Проблеми з постачанням тепла в будинки, які опалюють котельні цього КП, відсутні.   

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: