Skip to content

Кримінал у Дніпрі та області 11 січня: вогняна Санта-Барбара та Лада в стовпі

Ксенія Куземко

Загублений дідусь та Лада в стовпі. Про ці та інші надзвичайні події, які стались впродовж 11 січня, розкажуть журналісти сайту “Наше місто” з посиланням на Дніпро Оперативний.

Боротьба з колаборантами

СБУ заблокувала антиукраїнську агітацію ще трьох ворожих поплічників на Дніпропетровщині. В процесі моніторингу інформаційного інтернет-простору викрито на запереченні військової агресії рф та глорифікації окупаційних військ ще трьох мешканців Павлограду: колишнього працівника одного з підприємств оборонно-промислового комплексу, колишню працівницю однієї з райдержадміністрацій та співробітницю державної організації у сфері освіти. Всі розповсюджували соцмережами деструктивний контент антиукраїнської направленості та підримували окупантів. Наразі в рамках кримінальних проваджень всім фігурантам повідомлено про підозру за колабораційну діяльність. Перевіряється інформація щодо можливої співпраці ворожих пропагандистів зі спецслужбами країни-агресора та зв’язків з іншими прибічниками військової агресії.

Політ у стовп

На перехресті проспекту Поля та вулиці Ульянова автомобіль ВАЗ 2115 після зіткнення з іншою автівкою влетів у стовп. Як з’ясувалось, водій ВАЗу прямував по вулиці Ульянова в бік стадіону «Дніпро-Арена». В цей же час водій Chevrolet Lacetti їхав по проспекту Поля в напрямку проспекту Лесі Українки. У зв’язку з відсутністю електропостачання на цій ділянці шляху не працювали світлофори. Водій ВАЗу не поступився дорогою Chevrolet, в результаті чого автівки зіткнулися, а ВАЗ влетів у стовп. На щастя, в ДТП обійшлося без травмованих.

Приборкали водну стихію

Співробітники КП “Дніпроводоканал” ліквідували аварію в районі будинку номер будинку номер 5 по вулиці Придніпровській. Тут протікала труба діаметром 150 міліметрів.

За словами інженер інспекції по контролю експлуатаційних мереж КП “Дніпроводоканал” Владислава Павленко, це аварійно-відновлювальні роботи: «На диспетчерську службу надійшло повідомлення про течію з-під землі. Аварійна бригада виїхала на місце та наразі проводяться ці роботи. Задіяна одна аварійна бригада та чотири одиниці спеціальної техніки».

Вогняна Санта-Барбара

У селищі Дніпровське Кам’янського району вночі 10 січня згоріли мати та її малолітня донька. Поліція встановила нові подробиці трагедії. Господар згорілого будинку розповів поліцейським, що близько другої години ночі у житло проник колишній співмешканець його дружини. Чоловік на ґрунті ревнощів влаштував скандал, після чого облив кімнату легкозаймистою речовиною і підпалив, а потім втік з місця події. Господар будинку отримав серйозні опіки та був доставлений до реанімаційного відділення міської лікарні №8 у Кам’янському. Жінку та 4-річну дитину рятувальники знайшли мертвими під час гасіння пожежі. Винуватець пожежі підтвердив свою провину співробітникам поліції, після чого наклав на себе руки, повісившись на мотузці в місцевому будинку культури.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: