Skip to content

Є генератори та зарядні станції: як працює Лівобережне управління соцзахисту населення в Дніпрі

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Лівобережне управління соцзахисту

За дорученням міського голови Бориса Філатова заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Едуард Підлубний проінспектував роботу Лівобережного управління соціального захисту населення ДМР. Про це повідомляє “Наше місто“.

Управління приймають громадян для призначення всіх видів державних та місцевих соціальних допомог.

На період воєнного стану майже всі державні соціальні допомоги продовжуються автоматично, але відповідно до недавніх змін в законодавстві деяким категоріям одержувачів соціальних допомог необхідно звернутися до управлінь соціального захисту населення та подати заяву та документи, щоб продовжити виплати, це: 

  •  малозабезпечені сім’ї, 
  •  одинокі матері,
  •  особи, які не мають права на пенсію.

З 1 сiчня 2023 року управління приймають документи на компенсацію за безоплатне проживання ВПО, та відшкодування вартості за комунальні послуги приватним закладам, які безоплатно розміщують ВПО.

“До ймовірного блекауту управління готові. В них наявні портативні зарядні станції та генератори. Це дозволить підключити кілька комп’ютерів одночасно для безперебійної роботи та надання послуг”, – повідомив заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Едуард Підлубний. 

З перших днів війни до Дніпра евакуювалися працівники управління соціального захисту населення м. Покровськ. Їм надали робочі місця в Лівобережному управлінні соціального захисту населення, для того, щоб вони мали змогу допомагати соціально незахищеним та пільговим категоріям мешканцям м. Покровськ.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: