Skip to content

Безкоштовна автошкола в Дніпрі: хто може задарма навчитися кермувати

Водійське посвідчення – за три місяці. Та ще й задарма. У Дніпрі одна з автошкіл  безкоштовно навчає водіїв. Точніше – водійок. Курси – для переселенок, волонтерок і тих пані, які носять форму ЗСУ. А ще тут  навчають правилам дорожнього руху дітвору. Як автошкола за час великої війни перетворилась на освітній центр і чим ще допомагають розповідає сайт «Наше Місто» з посиланням на ВІДКРИТИЙ.

В учбовому центрі «Автошкола» у Дніпрі опанували кермо вже близько двох сотень слухачок, більшість з них переселенки.

«У них, як виявилось, дуже гостро ставало питання щодо особистої евакуації, щодо евакуації їх дітей. Вони охоче йшли – ми охоче навчали. На жаль, ми не могли навчити всіх. Кількість заявок була більше 10 тисяч. Ми це робимо власним коштом, за свій рахунок», – розповідає засновник учбового центру «Автошкола» Микита Нем’ятий.

Окрім переселенок охочими опанувати кермо були і волонтерки, і військовослужбовиці. Взяти всіх на безкоштовний курс при всьому бажанні – не могли, кажуть в автошколі. Окрім дорослих, правила дорожнього руху в автошколі викладають і малечі. За інструктора – переселенець з Харкова пан Дмитро. Заняття проводить онлайн.

Новини Дніпра: переселенок вчать кермувати - Наше Місто

«Заняття складається з двох етапів. Я їм розповідаю те, чого вони ще не знають, що їм буде корисне», – каже викладач дитячої автошколи Дмитро Ткаченко.

Курс Автошколи на новий рік – навчити ще більше майбутніх водіїв.

«Запрошуємо на безкоштовне навчання по всій країні, де б вони не знаходились – вони можуть телефонувати до нас. Приходити, заповнювати заявку на сайті», – інформує засновник учбового центру «Автошкола».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: