Skip to content

Торт для лінивих за 5 хвилин: рецепт яблучного пирога «Три склянки»

Ксенія Куземко

Торт для лінивих за 5 хвилин: рецепт яблучного пирога «Три склянки»

Яблучний пиріг «Три склянки» – це дивовижна, смачна та ніжна випічка. У ньому немає ні яєць, ні молока, жодної іншої рідкої складової. За ніжність пирога відповідає лише яблучний сік, що виділяється у процесі випікання. В результаті виходять справді приголомшливі ласощі з дивовижною текстурою і вишуканим смаком, які захоплюють усіх, хто його пробує. Кореспондент «Нашого міста» поділиться рецептом яблучного пирога.

Складові

  • 1 склянка манки
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 2 ч. л. розпушувача
  • ванілін/ванільний цукор
  • 80-100 г вершкового масла
  • 6-7 соковитих яблук
  • Кориця
Торт для лінивих за 5 хвилин: рецепт яблучного пирога «Три склянки»

Спосіб приготування

1.Поєднуємо сухі інгредієнти та добре перемішуємо.

2. Умовно ділимо на 4 частини.

3. Вибираємо соковиті яблука та натираємо на тертці.

4. Також ділимо на 4 частини.

5. Дно форми вистилаємо пергаментом і змащуємо вершковим маслом.

6. Першим шаром викладаємо одну частину сухих інгредієнтів (для зручності можете пересипати кожну частину в склянку).

7. Далі викладаємо одну частину яблук і посипаємо корицею.

8. Далі знову шар сухих інгредієнтів та яблука з корицею.

9. Робимо шар за шаром, доки не закінчаться інгредієнти. Останнім шаром мають бути сухі інгредієнти.

10. Натираємо або нарізаємо невеликими шматочками вершкове масло|мастило| і викладаємо поверх останнього сухого шару.

11. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.

12. Готовий пиріг має золотисту скоринку.

13. Даємо пирогу охолонути і пробуємо.

Торт для лінивих за 5 хвилин: рецепт яблучного пирога «Три склянки»

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Поділитися: