Skip to content

Дніпровська міська влада інформує про ситуацію з водою та опаленням на ранок 9 січня

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Ситуація з водою та опаленням на ранок 9 січня

За минулу добу, 8 січня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 21 засмічення на мережах водовідведення, а також ліквідовано 13 пошкоджень на мережах водопостачання. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Дніпровську міську раду.

Навіть у свята та вихідні комунальники працюють не покладаючи рук. Мороз та температура -10 також не зупиняє комунальні служби. Так протягом вчорашнього дня вони виконали 7 аварійних ремонтів на мережах водопостачання:

  • аварійна бригада КП “Дніпроводоканал” завершила ремонтні роботи на пошкодженому водопроводі по вул. Січових Стрільців, 23. Водопостачання на вулиці Виконкомівській, Бородинській та Січових стрільців відновили.
  • виконані роботи на просп. Богдана Хмельницького, 112. Відновлено водопостачання по просп. Богдана Хмельницького, 110.
  • аварійна бригада завершила роботи по вул. Виставкова, 37 та відновила водопостачання на ж/м Ігрень.
  • завершений ремонт водопроводу по вул. Чаплинська, 273. Відновлено водопостачання у мешканців селища Чаплі.
  • на вулиці Теплична, 35 аварійний ремонт проведений. Відновлено водопостачання в будинках № 35 та 37 по вул. Теплична.
  • завершені роботи по вул. Зоопаркова, 47. Відновлено водопостачання ж/м Ігрень.
  • завершений аварійний ремонт на вул. Широка, 2-4, що у селищі Сажівка. Відновлено водопостачання на вул. Широка, вул. Зарічна, вул. Весела.

Також комунальники за минулу добу ліквідували два порива тепломережі – на пров. Парусний та вул. Калинова, 84.
Через порив на провулку Парусний без тепла тимчасово залишилися мешканці таких будинків:

  • пров. Парусний, 6, 8, 10, 12;
  • вул. Гідропаркова, 1, 9, 11, 15, 17;
  • вул. Моніторна, 10;
  • навчальні заклади по вул. Гідропарковій, 3;
  • пров. Парусний, 14.
    Незважаючи на холод працівники КП «Теплоенерго» провели всі необхідні роботи буквально за пару годин. Все заради того, аби у оселях дніпрян було тепло та комфортно. Наразі всі будинки вже з теплом.

Через порив тепломережі на вулиці Калиновій, 84 теплопостачання в будинках не припинялося, котельня від якої йшла тепломережа працювала без зупинок.

Сьогодні приватні енергопостачальні компанії застосовують по місту стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Через це можливі тимчасові зупинки роботи котелень та підвищувальних насосних станцій.

Також відключення будуть стосуватися й квартир та будинків дніпрян. Тому радимо підготуватися до цього та зарядити необхідні вам гаджети. Дізнатися, коли за графіком у вас мають вимкнути світло, можна за посиланнями:

Опалення

Станом на ранок всі об’єкти теплопостачання КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» працюють та постачають тепло в оселі дніпрян.

Але в комунальних підприємствах зазначають, що ситуація з електропостачанням може змінитися у будь-яку хвилину.

Водопостачання

Також наразі у Дніпрі працюють всі підвищувальні насосні станції. Жодних проблем з подачею води в оселі дніпрян немає.

У випадку виникнення будь-яких аварійних ситуацій на мережах водо-, та теплопостачання комунальні служби швидко ліквідують всі пошкодження. Адже за завданням міського голови Бориса Філатова комунальники забезпечені всією необхідною технікою та матеріалами для виконання аварійних та поточних ремонтів.

Наразі жодних аварійних ситуацій на мережах водопостачання, водовідведення чи теплопостачання не зафіксовано. Проте у випадку їх виникнення комунальники одразу стануть до роботи та вирішать проблему у найкоротші терміни.

Адже міська влада тримає ситуацію з наданням комунальних послуг на контролі. Наразі це пріоритетне питання, тож дніпрянам не варто перейматися.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: