Skip to content

Ігрова зона, бібліотека та місце для тварин: як працює Пункт незламності на базі СЗШ №31

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Пункт незламності СЗШ 31

У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова продовжується інспекція Пунктів незламності. На черзі – Пункт незламності на базі СЗШ №31. Його проінспектував черговий по місту, директор КП “Дніпроводоканал” Андрій Довгань, пише “Наше місто“.

Цей пункт вміщує 500 людей. На базі школи є генератор, дизельне паливо для нього, теплові пушки, питна вода та аптечка. Всього – в достатній кількості. Окрім цього тут обладнана дитяча зона, зона для немовлят, місця для відвідувачів з домашніми тваринами.

“Цей пункт у повній мірі всім забезпечений, відвідувачі можуть тут зігрітися, попити гарячого чаю чи кави, підзарядити свої гаджети. Також в пункті достатній запас питної води. Проте я ще раз хочу наголосити на тому, що кожен житель міста має зробити запас технічної води у себе вдома для побутових потреб, хоча б 30-40 літрів. Звичайно, що місто попіклувалось про мешканців, і за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова на випадок критичних ситуацій, на правому березі міста в закладах освіти встановлені ємності з технічною водою, а на лівому березі планується облаштувати свердловини. Але ще раз наголошую, ця вода на випадок, якщо в місті буде критична ситуація», – наголосив директор КП «Дніпроводоканал» Андрій Довгань. 

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: