Site icon Наше Місто

Як засолити скумбрію без мороки: секретний рецепт

З усіх видів морських риб, повних корисного риб’ячого жиру, дієтологи виділяють оселедець та скумбрію. Остання часто з’являється у продажу свіжомороженою. Її купують для домашнього засолювання і не тільки. Ось, мабуть, найпростіший спосіб швидко та смачно приготувати рибу, пише сайт «Наше Місто».

Для приготування потрібно:

Як готувати

Тушку потрібно помити, випатрати, видалити голову, плавці та хвіст, а потім нарізати на шматки. За бажанням можна відразу зробити філе.

Потім викладаємо заготовку в емальовану миску, засипаємо сумішшю солі, коріандру, перцю і прибираємо в холодильник на 12 годин, накривши кришкою.

Після того як риба просолиться, нарізаємо цибулю, змішуємо її з цукром, оцтом і маринуємо протягом години.

Скумбрію промиваємо, додаємо олію на смак, цибульний маринад разом із цибулею. Витримуємо рибу ще кілька годин у холодильнику, після чого можна подавати до столу.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version