Skip to content

Як у Дніпрі працює Пункт незламності на базі СЗШ №46

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як у Дніпрі працює Пункт незламності на базі СЗШ №46

Сьогодні, 6 січня, за дорученням міського голови Бориса Філатова, черговий по місту, директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко проінспектував роботу Пункту незламності в Чечелівському районі в одній із шкіл по вулиці Робочій, передає “Наше місто“.

Цей Пункт незламності може вмістити до 500 осіб. Сюди можна прийти на випадок знеструмлення, відсутності води та опалення.

«Я дуже задоволений цим Пунктом. Він облаштований двома генераторами на 3 і 9 кВт, чого вистачає і щоб чайник підігріти, і зарядити телефони з ноутбуками. Дуже добре, що є кімната для дітлахів з іграшками та для відвідувачів з хвостатими друзями. Звернув увагу на велику кількість вогнегасників, що відповідає правилам техніки безпеки», — доповів Андрій Клименко.

Заступник директора школи №46 і відповідальна за Пункт незламності, Карлова Наталія Трохимівна розповіла, що під час тривалого блекауту відвідувачів було дуже багато, близько 1000 осіб. Деякі навіть облаштовували собі міні-кабінети і працювали.

«Наш Пункт незламності забезпечений усім необхідним. Є ємності з питною та технічною водою, є чай та кава. Облаштовано 8 туалетів. Щодня є черговий лікар і психолог. Загалом, площа тимчасового укриття складає ~1000 м2», – розповіла Наталія Трохимівна.

Категорія: Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: