Skip to content

У Дніпрі показали, як працює програма спіфінансування на придбання генераторів для ОСББ і ЖБК

У дніпровських будинках ОСББ та ЖБК з даховими котельнями, індивідуальними тепловими пунктами із закритим контуром, насосними станціями встановлюють генератори. Вони потрібні передусім для того, щоб за тривалої відсутності електроенергії у таких будинках не виникало аварійних ситуацій, подавався теплоносій, вода. Аби мешканці не залишилися наодинці з проблемою, міська влада ініціювала муніципальну програму спіфінансування на придбання генераторів: 75 % від їхньої вартості сплачує міський бюджет, решту 25 % — співвласники.

Сьогодні, 5 січня, за дорученням міського голови Бориса Філатова начальник організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Владислав Макарець відвідав з інспекцією ОСББ «Суворовец», яке облаштували генератором за програмою співфінансування.

 У Дніпрі показали, як працює програма спіфінансування на придбання генераторів для ОСББ і ЖБК

«Цей будинок – один із об’єктів критичної інфраструктури, оскільки в ньому власна насосна станція. За планом у цій будівлі повинна була бути лікарня. Потім проект переробили під житловий будинок з автономною циркуляцією водопостачання. І якщо світло вимикається, то люди залишаються і без води. Тому ОСББ на умовах співфінансування отримало генератор на 5 кВт», – розповів він.

У Дніпрі ОСББ та ЖБК вже отримали більше 40 генераторів для безперебійного живлення.

Голова правління ОСББ «Суворовець» Олександр Юр’єв поділився важливістю генератора для їх ОСББ та розповів про механізм, за яким їх ОСББ подавалося на програму.

 Для участі у програмі голови правління об’єднання співвласників чи кооперативу можуть напряму звертатися до департаменту з питань самоорганізації населення через соціальні мережі (https://www.facebook.com/osbbDnipro/) або телефоном 063-340-94-77.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: