Skip to content

Дніпровська міська влада інформує про ситуацію з опаленням та водою станом на 10:00

Новини Дніпра: Ситуація з опаленням та водою на 10:00 6.01

Сьогодні у Дніпрі знову діють стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Тому можливі перебої з тепло, та водопостачанням. Тривалість відключень в середньому від 3 до 5 годин. Після цього подачу електроенергії в будинки, котельні, тепло-розподільчі пункти та на підвищувальні насосні станції відновлюють. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську раду Дніпра.

Якщо ви не знаєте, коли у Вас по графіку мають вимкнути електроенергію, то перевірити це можна за посиланнями:

  • якщо ви абонент ЦЕК

Станом на 10:00 районні котельні КП «Теплоенерго» працюють.

Через відключення електроенергії приватними енергопостачальними компаніями була тимчасова зупинка роботи котельні по вул. Аржанова, але зараз вона вже працює. 

Наразі через відсутність фази поки не працює будинкова котельня по вул. Коновальця. Електрики найближчим часом вирішать цю проблему.

  На прохання КП «Дніпроводоканал» зупинено тепло-розподільчий пункт на Запорізькому шосе. Там проводяться роботи на мережі водопостачання. Всі роботи будуть завершені протягом дня.

Через стабілізаційні відключення електроенергії приватними енергопостачальними компаніями знеструмлена будинкова котельня по вул. Крамського та по вул. Кільченська. Вони відновлять свою роботу після повернення подачі електроенергії.

Станом на 10:00 відсутнє теплопостачання в житловому будинку по просп. Олександра Поля, 113. Це було необхідно для проведення аварійних робіт на теплотрасі. Теплопостачання буде відновлено протягом дня. 

Всі інші об’єкти теплопостачання КП «Жилсервіс-Дніпро» працюють стабільно та забезпечують дніпрян теплом.

Станом на 10:00 всі котельні КП «Коменергосервіс» запущені та працюють без перебоїв.

 У зв’язку з застосуванням стабілізаційних графіків відключень електроенергії приватними енергопостачальними компаніями зупинено роботи підвищувальної насосної станції. Через це відсутнє водопостачання за наступними адресами: вул. Миколи Міхновського, 2-31; пров. Фестивальний, 1-31; просп. Миру, 1-95; вул. Березинська, 22-61; вул. Генерала Захарченко,1-15; пров. Вільний, 2-12; вул. Усенко, 1-23; вул. Донецьке шосе, 97-137. Подачу води в оселі віднослять після включення електроенергії на підвищувальній насосній станції.

Тимчасові графіки погодинних відключень

За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова комунальні служби забезпечені всією необхідною технікою та матеріалами для якісного та швидкого виконання аварійних та поточних ремонтів на мережах водопостачання, водовідведення та теплопостачання.  

 Наразі КП «Дніпроводоканал» вже проводить аварійні роботи по вул. Королеви Єлизавети ІІ, 18. Через це частково припинено водопостачання у мешканців двох будинків на вул. Королеви Єлизавети ІІ, 18.  Ремонтні роботи комунальники планують завершити протягом дня. 

Також комунальники продовжують ліквідацію пошкодження водопроводу по вул. Саксаганського, буд. 9а. Без водопостачання знаходяться будинки за такими адресами: вул. Карабинівська; вул. Слобідська; вул. Виборна; вул. Володимирська; вул. Леонтовича; вул. Рівненська; вул. Саксаганського; вул. Пирогова; вул. Олександра Кониського, 1-65. Зараз комунальники докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше повернути водопостачання дніпрянам.

Станом на 10:00 тривають аварійні роботи на вул. Сагайдачного. Без водопостачання тимчасово перебувають мешканці вул. Киснева, 2, 4, 6 та вул. Сагайдачного, 1, 5, 6, 7, 8. Водопостачання відновлять протягом дня, одразу після завершення ремонтних робіт.

Також у зв’язку з пошкодженням водопровідної мережі тимчасово припинено водопостачання мешканців будинків по пров. Джинчарадзе, 4 та Запорізьке шосе, 38.  Всі ремонтні роботи на цьому об’єкті комунальники виконають протягом дня, після цього водопостачання буде відновлено.

Міська влада Дніпра продовжує робити все можливе, аби містяни не відчували значних проблем з поданням комунальних послуг у їхні будинки. Всі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни. 

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: 

  • (056) 732-12-12 
  • (095) 732-12-12 
  • (096) 732-12-12  
  • (073) 732-12-12 

Також заявки на вирішення комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради: 

  • (095) 816-39-11  
  • (093) 261-32-25  
  • (063) 402-79-56  
  • (063) 681-61-82  
  • (068) 638-28-48 

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

МЕДИКИ ІНФОРМУЮТЬ 

За 4 січня до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло 522 виклики. 

У Дніпрі за минулу добу на світ з’явилися 20 дітей. З них 12 дівчаток та 8 хлопчиків. 2 діточок народили жінки-переселенці.

Категорія: Важливо, ЖКГ

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: