Skip to content

Через крижаний дощ і обледеніння Захід України вже без світла: у Дніпрі попереджають про небезпеку

Аліна Рудич

Новини Дніпра: На Львівщині немає світла через непогоду

Початок нового 2023-го року в Україні видався аномально теплим. Температурні рекорди, як для січня, фіксували у більшості областей. Проте тепло затрималось ненадовго. На Заході України через непогоду без світла залишився ряд населених пунктів. Про це повідомляє “Наше місто”.

На Львівщині без електропостачання опинилися 20 населених пунктів повністю, а частково –  21. Найбільше проблем зі світлом на Городоччині, Жидачівщині та Турківщині. Причина – дощ та обледеніння дротів.

За повідомленням Дніпровського регіонального центру гідрометеорології, найближчими днями на Дніпропетровщині також очікується суттєве зниження температури повітря. Місцями по області температура може сягати до 15° морозу. Прогнозується сильний вітер, а на дорогах можлива ожеледиця.

У п’ятницю, 6 січня, повітря ще прогріється вдень до +5 градусів за Цельсієм. А от вже з 7 січня температура опуститься  до позначок -8…-6 градусів.

Весь наступний тиждень стовпчики термометрів не перетнуть позначку 0 градусів – буде морозно. Можливі опади у вигляді мокрого снігу.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: