Site icon Наше Місто

Як приготувати пончики на Різдво: cекретний рецепт традиційних смаколиків

На Різдво у багатьох є особлива традиція подавати до столу пампушки. Для того щоб вони були особливо пишними та м’якими, їх краще готувати з дріжджового тіста. У той же час пончики не обов’язково випікати в духовці – можна просто посмажити на сковороді. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на кулінарний блог.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

У тепле молоко додати дріжджі, цукор, ванільний цукор та кілька ложок борошна із загальної кількості. Перемішати та залишити в теплому місці на 5-10 хвилин.

Готову опару змішати з борошном, сіллю, яйцем і розтопленим маслом, що залишилася. Замісити еластичне тісто, що не прилипає до рук. Накрити плівкою і залишити в теплому місці на 1 годину.

Готове тісто розкотити пласт і вирізати кружечки. Залишити їх у теплому місці доти, поки розігріватиметься масло для смаження.

Посмажити пончики до золотистої скоринки. Викласти на паперові рушники.

Охолоджені пампушки посипати цукровою пудрою та за бажанням можна додати начинку.

Смачного!

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version