Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: яка ситуація з теплом та водою станом на 14:00

Дніпровська міська влада інформує: яка ситуація з теплом та водою станом на 14:00

Завдяки теплій погоді споживання електроенергії в Україні наразі знижено. Це дає змогу не застосовувати графіки стабілізаційних погодинних відключень. Так повідомили сьогодні в національній енергетичній компанії «Укренерго», пише «Наше місто».

Проте, на вечір прогнозується поступовий ріст споживання електроенергії, через що компанія вводить ліміти на споживання у другій половині дня.

Станом на 14:00 всі котельні та тепло-розподільчі пункти КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» отримують електропостачання, тож працюють та забезпечують подачу тепла в будинки дніпрян.

Також у штатному режимі протягом дня працюють всі підвищувальні насосні станції (ПНС).

Міська влада контролює роботу об’єктів критичної інфраструктури та робить все можливе задля повноцінного їх функціонування.

За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова у місті проводяться всі необхідні заходи для повноцінного забезпечення містян комунальними послугами. Комунальники забезпечені необхідною технікою та матеріалами, які дозволяють оперативно та якісно виконувати будь-які ремонтні роботи.

Станом на 14:00 закінчено проведення ремонтних робіт, а отже і відновлено водопостачання відновили на  просп. Олександра Поля, 117-123 та на вул. Леоніда Стромцова, 5-7. Всі будинки отримують воду стабільно.

Також комунальні служби ліквідували порив трубопроводу теплопостачання на просп. Олександра Поля, 117. Через це тимчасово було відсутнє теплопостачання в будинок № 117 та № 119-б (два під’їзди). Теплопостачання в будинки вже відновлено.

Наразі у Дніпрі продовжується проведення ще декількох аварійних ремонтів:

  • КП «Дніпроводоканал» проводить ремонт на вул. Богатирська, яка розташована в с. Чаплі. Через це тимчасово припинено водопостачання у мешканців цього селища.
  • Аварійна бригада проводить ремонт по вул. Агнії Барто, 5. Через це частково припинено водопостачання вул. Агнії Барто та вул. Немировича-Данченка.
  • Водопостачання за адресами, де триває проведення аварійних робіт, буде відновлено протягом дня.

Наразі також тривають аварійно-відновлювальні на вул. Юркевича, 28. Аварійна бригада Новокодацького району замінює ввід холодного водопостачання протяжністю 70 метрів. Роботи проводяться без обмеження водопостачання у мешканців прилеглих будинків.

Також станом на 14:00 КП «Теплоенерго» продовжує проведення пуско-налагоджувальних робіт генератора на одній із районних котелень. Від неї забезпечуються теплом близько 180 будинків.

Аби і надалі стабільно отримувати комунальні послуги закликаємо всіх дніпрян розумно використовувати електроенергію та вмикати електроприбори лише при необхідності. Це допоможе дніпрянам і надалі отримувати електропостачання в домівки.

Крім того, відсутність погодинних відключень також впливає на постачання води та тепла в оселі. Адже є чітка система: є електроенергія – працюють котельні та насосні станції, а отже є і тепло, і вода. Як тільки в котельнях чи на насосних станціях зникає світло – то постачання води та тепла в будинки дніпрян припиняється.

Але міська влада робить все можливе, аби забезпечити кожну з котелень генераторами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

  • (056) 732-12-12
  • (095) 732-12-12
  • (096) 732-12-12
  • (073) 732-12-12

Також заявки на вирішення комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

  • (095) 816-39-11
  • (093) 261-32-25
  • (063) 402-79-56
  • (063) 681-61-82
  • (068) 638-28-48

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: