Skip to content

Надзвичайно спокійний Новий рік: у Дніпрі на свято майже не було злочинів

Кримінал у Дніпрі на Новий рік - Наше Місто

Традиційно новорічні свята – це час, коли зростає рівень злочинності, зокрема, нанесення травм на побутовому рівні, хуліганство тощо. Тому поліція чергує у посиленому режимі. Але святкування Нового року в умовах повномасштабної війни росії проти України пройшло зовсім по-іншому. Були зафіксовані одиничні правопорушення. Детальніше про це розповів директор департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради Олександр Чудновський, який за дорученням міського голови Бориса Філатов, відвідав Дніпровське районне відділення поліції, повідомляє сайт «Наше місто».

Кримінал у Дніпрі на Новий рік - Наше Місто

«Особовий склад поліції знаходиться на службі. Особливо тяжких злочинів за новорічну ніч не відбулось. Люди спокійні. Ми вдячні, що завдяки нашій поліції забезпечення громадського порядку відбулось у повній мірі», – відміти Олександр Чудновський.

За словами заступник начальника управління поліції з превентивної діяльності Дніпровського районного управління поліції Романа Дороша, в новорічну ніч поліцейські міста Дніпро несли службу у посиленому варіанті, були як піші, так і автопатрулі. Усього було залучено понад 300 поліцейських територіальних відділень поліції Дніпровського районного управління.

Кримінал у Дніпрі на Новий рік - Наше Місто

Загалом було 808 реєстрацій, з них були повідомлення про безвісті зниклих дітей (3 факти). На щастя, діти не стали об‘єктами злочинів та були розшукані протягом години.

Також надійшло 5 повідомлень про використання піротехнічних засобів, 3 – в Новокодацькому районі та по 1-му у Індустріальному та Шевченківському районах.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: