Skip to content

Кримінал 2 січня у Дніпрі: масштабна автотроща на Новому мосту та погоня, як у бойовику

Потрійна ДТП, погоні, затримання та спасіння. Кореспондент «Наше місто» зібрав для вас усі надзвичайні події понеділка, 2 січня, з посиланням  на Дніпро оперативний.

Потрійне зіткнення

Серйозна ДТП за участю одразу трьох автомобілів трапилась вдень на Новому мосту. Тут зіткнулись авто Таврія, червоного кольору, авто Hyundai сірого кольору та авто Hyundai чорного коліру. За словами учасників ДТП, водій вітчизняного авто рухався в крайній лівій смузі, з серйозним перевищенням швидкості. В якийсь-сь момент він не впорався з керуванням, машину почало заносити, автомобіль врізався у відбійник та перевернувся, він зачепив автомобілі інших учасників ДТП, та проїхався на даху на іншу сторону дороги. На щастя, під час ДТП травм ніхто не отримав, але транспортні засоби отримали серйозні механічні пошкодження. Через аварію на Новому мосту утворився затор. На місці працювали співробітники патрульної поліції, усі деталі інциденту з’ясовуються   

Краса та чистота

У Дніпрі на з’їзді з Кайдацького мосту працівники КП “Гідроспоруди” спільно з співробітниками департаменту благоустрою та інфраструктури, проводять роботи з очистки каналізації та дощоприймачів. Для мешканців міста ці роботи є важливими, оскільки після опадів цією ділянкою Донецького шосе було важко пересуватися на автотранспорті. Комунальники будуть працювати ще кілька днів. Роботи завершать до кінця тижня.

Підсумки від патрульних

У період з 25 грудня по 1 січня патрульні поліцейські Дніпра відпрацювали 1734 виклики та склали 2494 адміністративних матеріали.

Майже як в бойовику

Погоня з затриманням відбулась сьогодні у місті Дніпро. За попередньою інформацією жінка, водійка, автомобіля  Citroën порушила ПДД та не зупинилась на прохання правоохоронців. За порушницею розпочалась погоня, яка завершилась блокуванням її авто біля церкви на вул. Набережній заводській.

Наразі водійку затримано. Чи знаходилась жінка в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, та в чому причина такої неадекватної поведінки, наразі, з’ясовують правоохоронці.  

Підступна пастка

Дніпровські рятувальники врятували кішку, яка застрягла під капотом авто. Подія трапилась в соборному районі міста. Прибувши на виклик надзвичайники побачили чотирилапу красуню, яка забралась в моторний відсік авто, і не могла навіть поворухнутися, застрявгнувши між численними деталями машини. Через деякий час надзвичайникам вдалось звільнити пухнасту. Тваринку забрала до себе небайдужа жінка.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: