Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: яка ситуація з теплом та водою на ранок 2 січня

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Ситуація з теплом і водою 2 січня

Перша доба 2023 року минула у Дніпрі без масштабних аварій на комунікаціях міста, а також без аварійних чи стабілізаційних відключень живлення приватними енергетичними компаніями. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Дніпровську міську раду.

Завдяки результативній комунікації міської влади з енергопостачальними компаніями та відповідальній поведінці бізнесу та промисловості , місто мало додаткові обсяги електроенергії

Сьогодні ДТЕК і ЦЕК відновлюють планові графіки відключень електроенергії.

Не забувайте про необхідність заощадливо споживати енергоресурс. Нині енергетична система країни все ще потребує свідомого споживання електроенергії, інакше не уникнути аварійних відключень живлення.

Станом на ранок всі об’єкти КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» – працюють та забезпечують подачу тепла в оселі городян.

За завданням міського голови Бориса Філатова у разі потреби комунальні служби міста мають усі необхідні матеріали та техніку аби оперативно виконати ремонтні роботи.

Спільними зусиллями комунальних служб міста та ДТЕК аварію на тепло-розподільчому пункті (ТРП) ж/м Тополя-1  ліквідовано.  Мешканці  житлового масиву з теплом.

Роботи на ліквідації аварії по просп. О.Поля, 117 та 119-б (два під’їзди), через що тимчасово припинено подачу тепла, тривають. Комунальні служби роблять все можливе, аби відновити опалення у двох під’їздах цих двох п’ятиповерхівок

Станом на 06:00 всі підвищувальні насосні станції (ПНС) у місті працюють. Всі будинки Дніпра з водопостачанням.

За добу силами комунальних служб міста усунуто 23 засмічення на мережах водовідведення, а також 13 пошкоджень на мережах водопостачання. Серед ключових:

  • по просп. Дмитра Яворницького, 43, Д-300 мм із колодязя;
  • по просп. Дмитра Яворницького, 47, Д-300 мм із колодязя.

Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» працюють  безперевно 24/7.  За дорученням міського голови Бориса Філатова наші комунальники забезпечені всім необхідними, аби була можливість ліквідувати аварії оперативно  і відновлювати водопостачання  жителям міста  протягом дня.

Міська влада Дніпра робить все можливе, аби містяни не відчували суттєвих проблем з наданням якісних послуг всіма комунальними підприємствами Дніпра.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: